Hoe voel ik me?

Heb je last van ongemakken of klachten die typerend zijn voor de zwangerschap of het geven van borstvoeding?

Hoe voel ik me?

Zwangerschapskwalen

Heb je last van ongemakken of klachten die typerend zijn voor de zwangerschap of het geven van borstvoeding? Veel zwangeren struinen heel internet af op zoek naar antwoorden, maar worden ook vaak onzeker ervan. Want er is veel tegenstrijdige informatie te vinden. Bel ons gerust als je vragen hebt, of lees op deze site alles wat je wilt weten.

Weet wanneer je ons altijd moet bellen bij zwangerschapsklachten: Wanneer bellen?

Op deverloskundige.nl is uitleg te vinden over de verschillende klachten tijdens je zwangerschap.

Meer informatie

  Marieke

  Tijdens de zwangerschap kreeg ik ruimte om mijn vragen te stellen en vertrouwen in de aankomende bevalling. Het is een fijn gebouw met veel hulpverleners onder één dak. Naar mijn idee alles wat je nodig hebt rondom zwangerschap, bevalling en evt nazorg. Marjolein heeft uiteindelijk mijn thuisbevalling gedaan waar ik zeer positief op terug kijk zonder dat er open eindjes zijn. Er is achteraf niets waarvan ik het anders had gewild. Een mooie totale ervaring. Bedankt daarvoor!

  Elise

  Super fijne afspraken, stelt gerust en controleert extra indien twijfels. Denkt mee bij klachten.

  Michelle

  Ik had best veel angsten tijdens mijn zwangerschap. Met hulp van Marjolein heb ik hier goed naar gekeken en ze verwees me ook door naar de vrouwencoach die ook in het centrum werkt. Het heeft me veel sterker gemaakt. Ik kan terugkijken op een mooie bevalling zonder al teveel spanning. Hele fijne begeleiding gehad hierdoor.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sit

  Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod Lorem ipsum dolor sit amet,

  Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sit

  Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod Lorem ipsum dolor sit amet,

  Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sit

  Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod Lorem ipsum dolor sit amet,

Goede tips tegen misselijkheid

Misselijkheid

Een goede website voor tips over (extreme) misselijkheid: zehg.nl

Voor je lichaam is zwanger zijn een belasting die kan leiden tot lichamelijk klachten. Bespreek deze klachten met ons zodat we weten of wij er medisch gezien iets mee moeten. Indien dit medisch gezien niet erg is, maar wel vervelend voor je, kun je altijd een afspraak maken bij onze andere zorgverleners van Viamama. Denk hierbij aan een behandeling door een osteopaat, voedingsdeskundige, acupunctuur of massage. Dit kan ook al absoluut verlichting geven.

Meer tips
Niet altijd een tijd van vreugdevolle verwachting

Niet altijd een roze wolk

Zwanger zijn is niet altijd een tijd van vreugdevolle verwachting. Ook de tijd na de bevalling kan soms tegenvallen. Zwanger zijn en een pasgeboren baby hebben zijn life-events: momenten in je leven dat er veel verandert. Soms zoveel ineens dat het moeilijk is alle emoties te verwerken.

Vertel het ons als je ergens mee zit, we kunnen dan samen zoeken naar een oplossing. Het kan handig zijn om met iemand anders, die hier ervaring mee heeft, je gedachten op een rijtje te zetten en technieken te leren om je weer beter te voelen.

Therese van de Oever, coach en verloskundige
Annemarie Vaarkamp, psycholoog

Beiden werkzaam bij Viamama Vrouwenzorg.

Partners