Over Viamama Verloskunde

“Als klein meisje wist ik al dat ik verloskundige wilde worden. Het zat al in me. Het voelt alsof ik zo geboren ben, alleen nog het vak moest leren. Verloskunde is meestal iets heel positiefs en gaat heel erg uit van de kracht van de mens. Een vrouw en partner hierin te mogen begeleiden en door mijn kennis en mijn relatie met haar het zelfvertrouwen vergroten om aan deze mooie fase te starten is het mooiste wat er is.” – Marjolein.

“Ik geloof in preventie. Door bezig te zijn met een situatie wat eraan gaat komen kun je gezondheidsproblemen voorkomen. Juiste informatie vinden, workshops volgen etc om jezelf in deze fase nog beter te begrijpen helpt!

Inmiddels werk ik nu 15 jaar als verloskundige met nog steeds veel enthousiasme. Daarnaast ben ik zelf moeder van Cato, Margot en Flip en woon zelf ook in S&B. Ik zie ook de kracht in het Viamama concept om naast verloskunde vrouwenzorg erbij te betrekken. Daarom vind ik het fantastisch om onder 1 dag te werken met 20 andere zorgverleners die te maken hebben met geboortezorg en ben ik er trots op om het verloskundig vak uit te mogen breiden van Eindhoven naar Son.”

Marjolein Maas

“Hoi allemaal! Laat ik me even voorstellen. Ik ben Liselot maar eigenlijk noemt iedereen mij Lot of Lotje. Je kunt mij overal herkennen aan mijn flinke bos rode krullen. Ik word erg blij van koekjes en natuurlijk baby’s. Niet gek dat ik daarom heb gekozen voor het aller leukste en mooiste beroep ter wereld. Waar ik minder blij van word zijn flitspalen en weinig slaap. Gelukkig zijn de belletjes die je krijgt als verloskundige een feestje om voor wakker te worden met hele mooie mini cadeautjes als resultaat. Ik ben een nuchtere verloskundige die houd van een eerlijke en transparante benadering. Ik neem je volledig mee in alles wat ik doe en sta altijd voor jullie klaar met een luisterend oor. Ik kan niet wachten om onderdeel uit te maken van jullie bijzondere avontuur. Hopelijk tot snel!”

Liselot Claassen