Cursussen

‘Zwangerschap en geboorte zijn krachtige, natuurlijke processen, waarbij emotionele en mentale aspecten een even grote rol spelen als lichamelijke.’
Als verloskundige wil ik zeker benadrukken dat je zelf ook invloed hebt om je bevalling zo goed mogelijk te laten verlopen. Door het lezen van objectieve informatie en het aanleren van ontspanningsoefeningen kun je je optimaal voorbereiden. Ik laat je hieronder een lijst zien van cursussen die jou goed kunnen helpen met een juiste voorbereiding.
Kijk vooral naar wat je aanspreekt op het eerste gezicht. Je zorgverzekeraar vergoedt mogelijk een deel van deze cursus.

 

Ik heb zelf de online zwangerschapscursus ontwikkeld om ouders met 15 lessen alle informatie te geven om zich objectief voor te bereiden en na te laten denken over keuzes die jullie samen kunnen maken. Vergoeding is mogelijk vanuit je zorgverzekeraar!

Bij het Viamama centrum hebben we iedere maandagavond zwangerschapsyoga olv Olga Landheer van Rondom Mama. Een aanrader!

Online cursus

Viamama.nl

Yoga

Rondommama.nl

Algemeen

samenbevallen.nl

Hypnobirthing

hartenwens.info

Sport

Sporten die geen val-en stootrisico met zich meebrengen mogen gecontinueerd worden als je de betreffende sport al voor de zwangerschap beoefende.

Engelstalig

www.hypnomums.com (English and Portuguese)

Belly to baby (040-2421724) of eindhoven@samenbevallen.nl